Τελευταία νέα

Το Τραγούδι του Αχιλλέα

Έργα

Συναυλίες

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποιητή Γιώργου Παπακώστα

Ο ποιητής της νέας γενιάς Γιώργος Παπακώστας γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών.

Οι πρώτες ποιητικές συλλογές του ήταν: «Γραμμές του αιώνα», «Χαμένη Πολιτεία» και «Άγγελος της Λεωφόρου», τα πεζογραφήματα «Γάμος συν και πλήν», «Οδοιπορικό Αγάπης» και το ιστόρημα «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος Πόλεων».

Το 1988 συγγράφει τη ποιητική συλλογή «Ελλάδα – Γέννηση και Αναγέννηση των Αιώνων», που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη Πασχάλη Τόνιου με ερμηνευτή τον Πέτρο Γαϊτάνο και Βασίλη Λέκκα και αφηγητές τους Νικήτα Τσακίρογλου και Γρηγόρη Βαλτινό, και στο θέατρο της αρχαίας πόλης της Καρδίτσας Μητρόπολη στα πλαίσια του διεθνούς Φεστιβάλ Λιμνών Πλαστήρα Σμοκόβου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσης με σολίστ τον διάσημο βαρύτονο της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης Δημήτρη Καβράκο και αφηγήτρια την τραγωδό Καίτη Παπανίκα, όπου με λυρική διάθεση και επική πρόθεση αντιπαρατίθεται το ανθρώπινο και κλασικό χθες με το ευτελές και ανάξιο σήμερα [...]

διαβάστε περισσότερα »
Masters (Εξουσιαστές)
Γιώργος Παπακώστας

Αθήνα 2018 - Εκδόσεις "Χάρη Τζο Πάτση"

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©